Gotowanie jest proste

Gotowanie jest proste
Kto jeszcze chciałby nauczyć się gotować szybko, prosto i niezwykle smacznie?  Poznaj sekret dań, które zawsze się udają i wybornie smakują!
- na co warto zwracać kupując produkty spożywcze? 
- przechowywanie - czyli krótka obsługa lodówki i szafek kuchennych. 
- przegląd podstawowych rzeczy koniecznych w kuchni.
- niezbędne produkty w każdej kuchni - krótki przegląd. 
- przegląd najpopularniejszych ziół, propozycje zastosowania.
- szybkie smażenie "stir fry" - pomysł na danie w kilka minut.
- pieczenie bardzo długie w niskiej temperaturze - jeszcze nigdy pieczone mięso nie było tak delikatne.
- pieczenie w soli - super efekt, zawsze robi wrażenie.
- grillowanie na dworze i w domu.
- peklowanie mięsa - domowy sposób na pyszne schaby i karkówki.
- ciasta i ciasteczka - to nie jest trudne, to jest słodkie i zniewalające.
- tabela miar i wag - koniec kłopotów z ważeniem! Wszystko zmierzysz za pomocą szklanki i łyżek
    lub wejdź i zamów:
                              -> książka <-